Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild videóval kíván kellemes ünnepeket a Nintendo

|

Az új Zelda játékból kapunk néhány másodpercet karácsonyra a Nintendotól.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild is kiveszi a részét az ünnepi köszöntésekből, annak dacára, hogy még egy darabig biztosan nem kerül be a fa alá. A Nintendo mindenkinek kellemes ünnepeket kívánt egy snowboardozó Linkkel.

Reméljük, hogy a játék végleges verziójában lehet majd a pajzzsal így utazni, mert akkor lesz okunk a térkép havas részeit sűrűn meglátogatni (és mindjárt kevesebb okunk lesz rá, hogy betöltsük a Steepet).

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild jövőre érkezik Wii U-ra és Nintendo Switch-re, de pontos dátumot még mindig nem kaptunk. Mondjuk az menő karácsonyi ajándék lett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)