Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - hamar megfejtették a játék rejtélyes írását

|

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild videóiban rengeteg, furcsa írásjeleket használó szöveget láthattunk, amiről kiderült, hogy egyáltalán nem halandzsa.

Hirdetés

A Nintendo E3-as jelenléte szinte kizárólag a The Legend of Zelda: Breath of the Wildról szólt, így elég sok videót és képet is láthattunk az új részről. Ebben pedig hamar észrevették a rajongók egy különleges írás jelenlétét, amit viszonylag hamar meg is fejtettek.

A különleges szimbólumokat ugyanis egy az egyben behelyettesíthetjük az angol ábécé betűre, ami azt jelenti, hogy a türelmesebb gamerek neki is állhatnak lefordítani egy-egy- feliratot, amit láthattunk, hosszú próbálgatás után pedig ezzel a segédlettel álltak elő a fordításhoz:

Így például kiderült, hogy a különböző duengeonök falain nem túl kreatívan a "Dungeon" szó ismétlődik végtelenül, egy gép pedig a különböző játékkonzoloktól megszokott feliratokat vetít ki. De a Breath of the Wildban találhatunk különböző mémekre és a legelső Zelda-részre való utalást is.

Úgy tűnik, a Nintendo nem feleslegesen tölti meg hasonló részletekkel az új The Legend of Zelda világát, ugyanis már most rengetegen kíváncsiak a Wii U-ra és az NX-re érkező epizódra, sőt, még hosszú sorokat is készségesen álltak ki, hogy kipróbálhassák.

Szerintetek beváltja majd a hozzá fűzött reményeket a Breath of the Wild?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)