Hirdetés

The Sims 4 - albérletbe költöztet a következő kiegészítő

|

A kertvárosból a nagyvárosba költözhetünk a The Sims 4: City Living csomagnak köszönhetően.

Hirdetés

Két éve és néhány napja jelent meg a The Sims 4, azóta csak két nagy kiegészítőt (Get to Work, Get Together) kaptunk hozzá. A The Sims 3 ennyi idő után már négynél tartott, de talán nem is baj, hogy az EA visszavett a tempóból.

November 1-jén jön a következő csomag, a City Living Expansion Pack, melynek legnagyobb újdonsága, hogy a városba költözteti simjeinket. San Myshunóban rengeteg új tevékenység vár, elmehetünk például karaoke-zni, és részt vehetünk fesztiválokon (köztük egy Geekcon nevű expón is, sejthetitek, mi a központi témája). Míg korábban kertes házakat építhettünk a külvárosban, most társasházakba költözhetünk be, ahol a falakat nem fogjuk tudni átalakítani, és új fürdőszobát sem építhetünk (a készítők szerint a "főbérlő nem örülne neki"), de ha beindul az élet, a végén átcuccolhatunk egy penthouse-ba. Ezeken felül három új karrier, a politikus, a kritikus és a "Social Media" lesz választható, mely utóbbi valószínűleg egy a közösségi és videós oldalaknak köszönhetően híressé vált személyre utal. Ez is lehet karrier.

További részletek később, videó alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)