Hirdetés

The Solus Project - hamarosan érkezik a különleges túlélőjáték (videó)

|

Nemsokára megjelenik a The Solus Project, amiben a zombik, vadállatok és dínók helyett a bolygó szélsőséges éghajlati viszontagságai veszélyeztetik életünket.

Hirdetés

Most már egyre nehezebben kelti fel a figyelmet egy újabb túlélőjáték, aminek részben az is lehet az okat, hogy keveset fejeztek be a kategória játékai közül, és a többség Early Accessben tanyázik. Éhség- és szomjúságmérő, nyitott világ, amiben mindenféle felszerelést és nyersanyagot találhatunk, és az életben maradáshoz szükséges holmikat gyárthatunk le - ez szinte mindegyikben megvan, és minden azon dől el, hogy emellet mit tudnak nyújtani.

A The Solus Project esetében sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a környezeti megpróbáltatások: nappal a kánikula, este a hideg, meteoreső, viharok, hatalmas tornádók nehezítik meg dolgunkat.  Ezek mellett a felfedezésre, a földalatti építmények, hatalmas sírok feltérképezésére fókuszál a játék. 

Így ez nem csak a túlélésről szól. A hasznos holmikat különböző helyszínek felfedezésével, elrejtett, titkos térségek megtalálásával szerezhetjük meg, a monoton nyersanyaggyűjtés nem része a The Solus Projectnek.

Február 18-án válik elérhetővé Steamen, mint korai hozzáférésű játék. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)