Hirdetés

The Technomancer - új poszt-apokaliptikus ARPG a Marson

|

A Spiders és a Focus Home Interactive egy új szerepjátékkal készül, amiben a Marson várnak ránk kalandok.

Hirdetés

A Spiders (Of Orcs and Men, Mars: War Logs, Bound by Flame) egy új címmel tér vissza, ami szintén a jövőben, a poszt-apokaliptikus Marson játszódik. Olyan csodálatos ígéreteket kaptunk, hogy csak na.

A bejelentés szerint a Technomancert és kísérőit kell majd átvezetnünk a Vörös Bolygó borzalmas terepein, miközben menekülnek a Secret Police erői elől. Rengeteg akció vár majd a játékosokra, de egyes szituációkat nem csak nyers erővel, de egy csavaros tárgyalással is megoldhatjuk majd. Döntéseinknek komoly befolyása lesz a sztori alakulására.

Karakterünket folyamatosan fejleszthetjük, és attól függően melyik harc stílust választjuk pontokat oszthatunk el a három képességfa adott ágain. Lehet majd fegyvereket, páncélokat készíteni, és társainkkal mély kapcsolatokat kiépíteni.

A The Technomancer 2016-ban érkezik majd PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Fogunk még hallani és írni erről nektek, de így elsőre hogy tetszik az elképzelés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)