Hirdetés

The Technomancer - a Marsra visz az ígéretes RPG (videó)

|

Egyesek már most a The Witcher 3-hoz hasonlítgatják a Bound by Flame alkotóinak legújabb játékát, amelyben egy villámló bottal verjük majd szájon a rosszfiúkat és az óriási szörnyeket. Tényleg van benne valami.

Hirdetés

A Mars: War Logs alkotóinak legújabb játéka ismét a vörös bolygóra repíti a játékosokat, ahol ezúttal egy igencsak mutatós RPG környezetben eshetünk neki a történetnek. Az E3-on egy pár perces The Technomancer gameplay-t is levetítettek, amit most végre mi is megnézhetünk.

A jelenleg pre-alfa stádiumban járó játék főhőse a trailerben is látható, manapság trendi, Macklemore-os frizurával hódító úriember lesz, aki elég feszültnek tűnik, hiszen úgy szórja a villámokat, mintha muszáj volna. A harc kifejezetten látványosnak tűnik, remélhetőleg hosszútávon is fenn tudják majd tartani az érdeklődést.

A technomancerek kibernetikusan felerősített mágikus harcosok, a játékot kiadó Focus Home Interactive szóvivője pedig elmondta, hogy a helyszín egyszerre lesz cyberpunk és poszt-apokaliptikus. Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)