Hirdetés

The Technomancer - nem árt társakat is magunkkal vinni

|

Videóban mesélik el a fejlesztők, milyen lehetőségek nyílnak meg a társakkal való interakció során.

Hirdetés

A Focus Home Interactive és a Spiders közös projektje már hangulatos előzetesével és hosszabb gameplay videójával is sokak érdeklődését felkeltette. A legfrissebb videóban megtudhatjuk, milyen szerepet játszanak a társak a játékmenet és a történet szempontjából.

A különböző okok miatt a játékoshoz csapódó karakterek a főhőshöz hasonlóan szintet lépnek, attribútumaikat a rájuk adott holmikkal befolyásolhatjuk, harcokban más-más képességgel segítenek legyőzni az ellenséget, és sokféle hasznos ismerettel rendelkeznek a tudomány, a zárfeltörés, vagy felszerelések gyártása terén.

Egyszerre két társ lehet tagja csapatunknak, akiket érdemes megfontolva kiválasztani, mert nem csak a harcokra, de a történet folyására is hatással lehet kompániánk összetétele. Minden társnak megvan a saját problémája. Ha felajánljuk segítségünk, plusz küldetések nyílnak meg a fő misszió mellett, amelyek teljesítésével jobb kapcsolatba kerülhetünk társunkkal, és több órányi plusz játékidővel leszünk gazdagabbak.

Mindegyiküknek megvan a maga morális kódexe. Ha olyat cselekszünk, ami szembemegy elveikkel, elhagyhatják a csapatot. Viszont akár erős barátság, vagy romantikus kapcsolat is kialakulhat, ha kedvük szerint cselekszünk.

A The Technomancer június 28-án fog megjelenni PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Nektek hogy tetszik az eddigiek alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)