Hirdetés

The Turing Test megjelenés - készen állsz a kihívásra?

|

A napokban kiadott trailerből kiderül, hogy mikor érkezik meg PC-re és Xbox One-ra a Bulkhead Interactive belső nézetes puzzler játéka, a The Turing Test.

Hirdetés

A Portalra és a The Talos Principle-re emlékeztető belső nézetes logikai-kalandjáték már az idei E3-on is nagy sikert aratott, a stílus rajongóinak pedig nem sokat kell várniuk, hogy elkezdhessék a "tesztelést".

A játék középpontjában a fiatal űrhajós, Ava Turing áll, aki a Jupiter Europa holdjára érkezik, hogy logikai feladatok megoldásával felgöngyölítse az űrállomás és munkaadója rejtélyeit. A történet lényegi részét viszont nem is a Portal-szerű feladványok adják, hanem a nyomasztó, sötét atmoszféra és az elméleti keret.

Az augusztus 30-án PC-re és Xbox One-ra megjelenő játék címe és filozófiai háttere Alan Turing elméletén alapul, aki az 1950-es években azon dolgozott, hogy vajon képes lehet-e egy gép olyan válaszokat adni, mint egy hús-vér ember. Érdekes lehet, hogyan ültetik át a teszt modern mitológiáját a közeljövőben játszódó sci-fibe.

Szerintetek sikeres lehet majd a The Turing Test?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)