Hirdetés

The Walking Dead: Season 3 - válaszd ki a neked tetsző előzményt

|

Akár megőrizte valaki gondosan a mentéseit, akár nem, a The Walking Dead következő évadának esetében a Telltale Games mindenkinek lehetőséget biztosít a választásra.

Hirdetés

Még az ünnepek előtt elindul a Telltale Games The Walking Dead kalandjáték szériájának harmadik évada dupla epizóddal és miután a The Game Awardson bővebben is belenézhettünk a sztoriba, a csapat most megválaszolta az egyik legnagyobb kérdést is a folytatással kapcsolatban. 

Sokan ugyanis kíváncsiak voltak rá, hogy továbbvihetőek-e a korábbi mentések a The Walking Dead Season 3-ba és mi van akkor, ha valakinek már nincsenek meg? A stúdió megerősítette az Eurogamernek, hogy igen, továbbvihetőek és azoknak sem kell aggódniuk, akik nem őrizték meg a szükséges fájlokat, ugyanis a játék tartalmazni fog egy eszközt, amivel generálhatunk magunknak egy hátteret, vagyis újra meghozhatjuk az eddigi döntéseinket.

Ez olyannak tűnik, mint a Dragon Age: Inquisition esetében a Dragon Age Keep, de azzal szemben ez a funkció a játék része lesz, nem kísérőalkalmazás. December 20-án a szokásos platformokon megtapasztalhatjuk majd, hogyan fest mindez a gyakorlatban (február 7-én dobozosan is beszerezhetjük PS4-re és Xbox One-ra). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)