Hirdetés

The Walking Dead - A New Frontier - itt az első két rész új előzetese

|

A Ties That Bind Part I és Part II december 20-án érkezik, és most megjött a launch trailer, hogy tudjuk, mire számítsunk.

Hirdetés

Ugyan a novemberre ígért megjelenést nem sikerült tartani, a Telltale dupla résszel kárpótol minket. December 20-án az öt részből kettő egyszerre válik elérhetővé, és valószínűleg nem véletlenül kapták a címüket.

A Ties That Bind Part I és Part II szorosan összefüggenek, szorosabban, mint ezek az epizódok a többi három résszel. Javier szerepében játszunk, aki a családját szeretné megvédeni, viszont míg ő évekkel az apokalipszis kitörése után is tapasztalatlan az új világban, a tinédzserkorban járó Clementine megélt ezt-azt. Akár játszottatok az előző két évaddal, akár nem, érdemes belekezdeni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)