Hirdetés

The Walking Dead: A New Frontier - ismerd meg jobban a szereplőket!

|

A Telltale The Walking Dead szériájának rajongói jobban várták a tegnapi napot, mint a karácsonyt, hiszen elrajtolt a harmadik évad, méghozzá dupla résszel. A legújabb videóban a fejlesztők mesélnek Clementine történetének folytatásáról, kissé spoileresen.

Hirdetés

A The Walking Dead: A New Frontier - avagy a The Walking Dead Season 3 - a minap indult el az első két epizóddal, a Ties That Bind első és második fejezetével, azonban nem ez az egyetlen The Walking Dead tartalom, amivel a Telltale meglepett minket az ünnepek előtt. 

A stúdió most kiadott egy közel négy perces, kulisszák mögé kalauzoló videót, amelyben a csapat írói, tervezői és más munkatársai mesélnek a játék főhőséről, Clementine-ról, az új szereplőről, Javierről és a kettejük történetéről. A felvétel nyilvánvalóan spoileres azok számára, akik még nem játszottak az említett részekkel, ennek tudatában nézzétek meg. 

A The Walking Dead: A New Frontier dupla nyitánya már elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és mobilokra akár saját előzménnyel is, azonban a régebbi konzolokra már nem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)