Hirdetés

The Walking Dead: Season 3 - kiderült a megjelenési dátum?

|

Lehetséges, hogy idejekorán fény derült arra, mikor érkezik a Telltale Games legújabb The Walking Dead játéka.

Hirdetés

Bár egyre több információ lát napvilágot a The Walking Dead: Season 3 kapcsán, az első epizód megjelenésének pontos dátumával bizony még adósunk maradt a Telltale. Az már biztos, hogy novembernél tovább nem kell várnunk a kezdésre, most pedig elképzelhető, hogy napra pontosan kiderült a dátum.

A New Frontier névre keresztelt új szezon négy évvel az eddigi események után játszódik, a játékosnak pedig az immár jóval felnőttebb Clementine mellett egy Javier nevű srácot is irányítania kell. A játék lemezes verzióban is meg fog jelenni, ez pedig mindig együtt jár azzal a lehetőséggel, hogy egy viszonteladó túl korán kotyogja el a premier napját. A jelek szerint most is ez történt, az ausztráliai JB Hi-Fi nevű üzlet ugyanis november 15-ét jelölte meg az A New Frontier startjának.

Az Amazonon ennél három nappal későbbi dátum szerepel, úgyhogy ha igaznak bizonyul mindez, akkor az ausztrál zombivadászok egy kicsivel korábban indulhatnak portyázni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)