Hirdetés

The Walking Dead: Season 3 - Clementine-nak már nem kell védelem

|

Új infók derültek ki a Telltale-féle The Walking Dead játéksorozat harmadik évadáról, az új poszteren pedig láthatjuk a már egyáltalán nem félős Clementine-t is.

Hirdetés

A napokban zajló Comic-Con videojátékos szempontból is érdekes lesz, Injustice 2 karakterek bejelentésére például biztosan számíthatunk. A három irányba (képregény, sorozat, játék) is terjeszkedő The Walking Dead franchise kapcsán szintén várhatók újdonságok, először a játék került szóba.

A harmadik évad során felváltva játszunk a már sokkal érettebb és felkészültebb Clementine-nal, valamint az új arccal, Javierrel. Érdekesség, hogy miközben folytatódik az eddigi sztorivonal, bejön egy új, fiatal szereplő, AJ is (a második évadban megismert Rebecca fia egyébként), akire Clemnek kell vigyáznia. A fejlesztők részben arra használják, hogy aki most akarna csatlakozni az egészhez, és nem akarja az eddigi részeket pótolni, hanem mindjárt a harmadik évaddal kezdené, az ő segítségével megismerhesse Clementine eddigi történetét. A többiek meg nosztalgiázhatnak. Javier a rajongók visszajelzései, reakciói alapján alakult, úgyhogy biztosan szeretni fogjuk. Nézzétek meg az alábbi képeket.

A premierre ősszel kerülhet sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)