Hirdetés

Jó kezekben van a Telltale-féle The Walking Dead zárószezonja

|

A The Walking Dead: The Final Season végleg lezárja Clementine régóta húzódó történetét és nem akárki gondoskodik róla, hogy méltó legyen a búcsú.

Hirdetés

A már kisebb létszámmal, megfontoltabban haladó Telltale Games az idei Comic-Conon jelentette be, hogy a Batman és The Wolf Among Us szériák mellett folytatják a The Walking Dead történetüket is, Clementine sztorija egy utolsó évaddal zárul le. 

Hirdetés

A The Walking Dead: The Final Season fejlesztői pedig nem akármilyen erősítést kapnak, visszatér ugyanis az a Gary Whitta, aki a legkiválóbbnak tartott legelső szezon 400 Days DLC-je után hagyta ott a csapatot, hogy többek között a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmen dolgozhasson. A stúdió megerősítette, hogy Whitta tanácsadóként segíti majd elő Clementine történetének méltó lezárását. 

Hogy mit tartogat a kis túlélő számára a jövő, az nyilván nem derül ki a Telltale közleményéből, ugyanakkor Whitta kijelentette, hogy a The Walking Dead a karrierjének egyik legfontosabb pontja, így az, hogy ott lehet a lezárásnál olyan érzés számára, mintha hazatérne. Clementine-t pedig minden idők egyik legnagyszerűbb videojáték karakterének tartja. Mi is.

Aki esetleg pótolni szeretné a kollekciót konzolokon, az december 5-től megteheti a The Walking Dead Collectionnel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)