Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - ütős lesz a borító

|

A tegnap kiszivárgott dátumot ugyan még nem erősítette meg a CD Projekt RED, de azért adott egy kis ajándékot azoknak, akik várják a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőjét.

Hirdetés

Valószínűleg júniusban jelenik meg a The Witcher 3 második kiegje, a Blood and Wine, ami kétszer akkora lesz, mint a Kőszívek volt, így nagyjából 20 órányi extra játékidőt kínál. 

A CD Projekt RED mind az alapjáték, mind az előző csomag esetében kiváló munkát végzett, úgyhogy az sem baj, ha még egy évet kell várni a folytatásra. Tudjuk, hogy csak úgy engedi ki a kezei közül, hogy az amennyire lehet, hibátlan. Azért az eddig kiadott két képen és pár infón kívül szeretnénk már többet látni, de nem türelmetlenkedünk. 

Hogy addig is legyen miben gyönyörködni, ma kirakták közösségi felületeikre azt az egyébként háttérképnek is kiváló artot, amiből majd a borítót is kivágják. Sokat ez sem árul el, de elég menő. Kattintásra megnő.

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)