Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - az alapjátéknál is szebb lesz

|

A The Witcher 3: Wild Hunt gyönyörű, de az E3 2014-en még egy ennél is durvább látványt ígért a CD Projekt RED, amit végül nem tudtak tartani. Ám a Blood and Wine kiegészítő talán betarthatja ezt az ígéretet.

Hirdetés

A CD Projekt RED az E3 2014 alkalmával egy olyan élő demót mutatott a The Witcher 3: Wild Huntról, hogy percekig kerestük az állunkat a padlón és bár végül tényleg hihetetlenül szép lett a gigászi szerepjáték, ezt a grafikai szintet képtelenek volt tartani a stúdió. 

A május utolsó napján megjelenő The Witcher 3: Blood and Wine lesz Ríviai Geralt utolsó küldetése, amely körülbelül 30 órányi játékidőt, több mint 90 új küldetést, új, dinamikus tájékozódási rendszert, egy hatalmas új területet (Toussaint) és számos más újdonságot ígér, azonban nem csak ennyit tud. A kiegészítőt felvértezték néhány vadonatúj technológiával is, amelyek lehetővé teszik a CD Projekt RED számára, hogy az alapjátéknál is szebb grafikával ruházzák fel Geralt új kalandjait.

Digital Foundry most eltöltött egy kis időt a PC-s verzióval és egy videóban részletezték a tapasztalataikat. Összegezve a videóban elhangzottakat, szerintük a Blood and Wine felnőhet az E3 2014-es ígérethez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)