Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - újabb mutatós képek érkeztek

|

Egy hét múlva belevethetjük magunkat Ríviai Geralt legvégső kalandjába, a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőbe. Ebből kaptunk most néhány vadonatúj, ismételten ízléses fotót.

Hirdetés

A hónap utolsó napján esedékes a The Witcher 3: Blood and Wine megjelenése, amely az alapjáték második gigászi kiegészítője és egyben Ríviai Geralt utolsó kalandja lesz. 

A CD Projekt RED pedig alaposan megadja a módját ennek a nagyszabású búcsúnak: Toussaint szépséges és látszólag békés vidékeire látogatunk el, amit még nem ért el a háború szele, viszont ez nem jelenti azt, hogy a felszín alatt nincsenek sötét titkok és halálos veszélyek. A Blood and Wine játékmenetéből láthattunk már vagy húszpercnyit, a fejlesztői napló is tartogatott némi gameplay-t, azonban még egy héttel a premier előtt is mutatnak nekünk újdonságokat a játékból, ezúttal néhány képpel hangolódhatunk a kiegészítőre: 

A The Witcher 3: Blood And Wine május 31-én debütál, de mielőtt megérkezik, még nézzetek rá, hogy mennyi hely kell majd neki a telepítéshez.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)