Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - ezeket a képeket látnod kell!

|

A The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítő nem csupán egy teljesen új területet tesz játszhatóvá, de bővíteni fogja a Gwent paklinkat is. Előbbiről már van néhány vadonatúj fotónk, utóbbiról újabb részletek is.

Hirdetés

Egyre többet tudunk meg a The Witcher 3: Wild Hunt második nagy kiegészítőjéről, de a Blood and Wine kapcsán sok esetben még mindig csak találgatni tudunk, legyen szó a kiadáshoz járó extrákról, a borítóról és megannyi más részletről. Valójában a legalapvetőbb információk állnak csak a rendelkezésünkre, szerencsére a CD Projekt RED most előrukkolt néhány finomsággal. 

A legfontosabb, hogy a fejlesztők megmutatták a The Witcher 3: Blood and Wine első képkockáit, amiken a színesnek és békésnek tűnő Toussaint tartományt vehetjük szemügyre, viszont ez csak a látszat, a háttérben valójában nagyon is sötét dolgok lappanganak, munkálkodik a gonosz a felszín alatt, ahogy azt az egyik képen látható feldarabolt delikvens is hűen jelzi: 

A CD Projekt RED megígérte, hogy májusban további részleteket kapunk majd a kiegészítőről, továbbá a PAX East keretén belül megerősítésre került, hogy a Blood and Wine megérkezésével egy új frakció (Skellige) és további kártyák adódnak hozzá a Gwent gyűjteményünkhöz. A helyszínen fel is fedték ezeket a lapokat, amint felkerülnek a világhálóra, íme egy kis ízelítő a prezentációból: 

Továbbá egy kérdezz-felelek során egy rajongó megérdeklődte a fejlesztőktől, hogy a Gwent játszható lesz-e önálló kiadásban mobileszközökön, mire a stúdió jelenlévő illetékesei kitértek a kérdés elől és megkérték a közönséget, hogy jelezzék feléjük, hogy szeretnék-e, ha lenne ilyen. Rendkívül pozitív és lelkesítő reakciókat kaptak, amit videóra vettek és ígéretük szerint haza fogják vinni a felvételt Lengyelországba, a CD Projekt RED irodájába, hogy megmutassák a csapatnak és esetleg inspirálják őket a Gwent mobilos változatának elkészítésére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)