Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - újabb részleteket tudtunk meg a kiegészítőről

|

A CD Projekt RED egy fejlesztője egy interjúban árult el néhány fontos dolgot a Blood and Wine kapcsán.

Hirdetés

Nagyon várjuk már a The Witcher 3 utolsó fejezetét, a Blood & Wine kiegészítőt, ami nagyobb lesz a Kősziveknél is. A CD Projekt RED továbbra is kevés konkrétumot árult el róla, de azért innen-onnan össze lehet szedni az infókat.

A német GameStar készített interjút a fejlesztőkkel a napokban, melyből kiderült pár érdekesség. Megtudtuk, hogy megjelenési dátum ugyan még nincs, de biztos, hogy az E3 előtt fogják kiadni. Az új terület akkora lesz, mint a Skellige szigetek együtt, és aki járt arrafelé, tudja, hogy az azért nem kicsi. A kiegészítővel legalább egy új Gwent pakli is érkezik, és aki dobozosan vásárolja meg, várhatóan kézzelfogható formában is megkapja. Bár nem a The Witcher 3-hoz kapcsolódik, de elmondták azt is, hogy nem tervezik újrakeverni az első két részt, nem akarnak egy mindhárom játékot tartalmazó csomagot kiadni, viszont gondolkodnak egy Game of the Year kiadáson, benne az alapjátékkal és a két kiegészítővel.

Egyébként a PlayIT-en a BarNight standon lehet majd élőben Gwentezni, gyertek, jó móka lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)