Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine megjelenés - korábban játszatunk vele, mint gondolnánk?

|

Elég egyértelmű jel mutat arra, hogy már ebben a hónapban játszhatunk a The Witcher 3: Wild Hunt második kiegészítőjével. Mutatjuk, hogy pontosan mikortól.

Hirdetés

Korábban még arról szóltak a pletykák, hogy június 7-étől lesz kapható a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítő, de most elvileg a játék Steam adatlapja más dátumot jelölt meg a több mint 20 órányi kalandot ígérő DLC érkezésére.

Bár az adatlapot elég gyorsan lelőtték, természetesen ami egyszer felkerült az internetre, azt már elég bajos lenne végleg kitörölni az emberek emlékezetéből. Ahogy ezen a képen is jól látszik, 2016 május 30-a van megjelölve The Witcher 3: Wild Hunt második kiegészítőjének megjelenési dátumként.

Eddig is elég valószínű volt, hogy még az idei E3 előtt megkapjuk az új DLC-t, de ha igaznak bizonyul ez a dátum, akkor mindössze három hét választ el bennünket attól, hogy újabb kalandokat éljünk át Ríviai Geralttal. Remélhetőleg hamarosan a készítők is megszólalnak és kijelölik a hivatalos megjelenési dátumot.

Ti mennyire várjátok Geralt történetének utolsó fejezetét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)