Hirdetés

The Witcher 3 - ezzel a moddal olyan lesz, mint a Dark Souls

|

Ha már unod a harmadik részt, a legújabb moddal egészen új szintre emelheted a harci tudásod. Egy rakat, aprónak tűnő, de a csatákban sokat számító módosítással bővült a 2015-ös év játéka.

Hirdetés

Bár a fejlesztők megígérték, hogy nem lesz több rész, a The Witcher 3 rajongói nem hagyják ellaposodni a játékot.

A Reaperrz által készített moddal Geralt új tulajdonságokra és képességekre tett szert. Kapott egy kis csavart a harcrendszer, valamint a sebzés kiosztása sem lesz a régi a telepítés után. A főszereplőnk által viselt páncélok súlya például hatással lesz a mozgási sebességünkre, két új tulajdonsága, a poise és a vigor pedig az adrenalint hivatott felváltani.

A támadások előli kitérés sem lesz olyan egyszerű és az olyan tevékenységek, mint a kard olajozása, vagy az ivás (elixíreknél például) megszakíthatatlan animációkat kaptak. Kénytelenek leszünk tehát előbb egy nagyobb távolságot fölvenni Geralt és az ellensége közt, ha nem akarjuk, hogy gyógyulás közben verjenek agyon. 

Ezzel a kiegészítéssel a The Witcher 3 leginkább a hardcore Dark Souls módra hajaz. Aki nem érzi magát lélekben elég erősnek, hogy fejest ugorjon a mély vízbe, az nyugodtan módosíthatja kénye-kedvére a javasolt beállításokat, hogy könnyítsen a helyzetén. De végszükség esetén ki is tudjátok kapcsolni a nem kívánt módosításokat.

Ki próbálja ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)