Hirdetés

The Witcher 3 - a Blood and Wine-nal tényleg vége

|

A CD Projekt RED most, hogy bejelentette a Blood and Wine megjelenési dátumát, megerősítette azt is, hogy Geralt kalandjai ezennel tényleg lezárulnak.

Hirdetés

Nem mintha eddig a csapat mást kommunikált volna, de aki még reménykedik abban, hogy többet kap a The Witcher 3-ból, azt el kell keserítsük. 

A The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítő május 31-étől lesz megvásárolható, és nagyjából 25-30 órányi új tartalmat kínál, ami önmagában is elég lenne egy átlagos játéktól, az alapjátékkal és a Kőszívekkel együtt viszont ennek többszörösét tölthetjük el a játék gyönyörű világában. Viszont ez is véget kellett hogy érjen, a CD Projekt RED most már következő nagy dobására, a Cyberpunk 2077-re fókuszál, és néhány frissítés még jön a játékhoz, de több tartalmat nem pakolnak bele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)