Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - tudjuk, mikor jön a Game of the Year kiadás

|

A The Witcher 3 rendezője bejelentette a The Witcher 3: Wild Hunt minden kiegészítővel felvértezett változatának megjelenési dátumát.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Huntot még hosszú évek múlva is emlegetni fogjuk. A 150 órányi tartalommal érkező RPG-t a szakma több mint 800 díjjal jutalmazta, köztük 250 év játéka díjjal is.

A játék rendezője, Konrad Tomaszkiewic jelentette be, hogy a játék minden Game of the Year kiadása, vagyis a Blood and Wine és Hearts of Stone kiegészítőket is tartalmazó csomag augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, így ha valakinek eddig kimaradt volna, most egyben pótolhatja az egészet.

Ebben természetesen mind a 16 ingyenes DLC is szerepel, amiben rengeteg kozmetikai extra, a New Game+ játékmód, fegyverek, páncélok, Gwent lapok és tengernyi egyéb újdonság is helyet kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)