Hirdetés

The Witcher 3: Hearts of Stone - ezt tudja az első nagy kiegészítő

|

Hamarosan érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt első fizetős kiegészítője, melynek részleteibe most a játék rendezője avatta be a rajongókat.

Hirdetés

Azt már megtudtunk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt első nagy kiegészítője, a Hearts of Stone október 13-án jelenik meg, a CD Projekt RED azonban szokásához híven semmit nem rejt véka alá, így most meséltek is egy kicsit arról, hogy mi vár ránk egy hónap múlva.

A játék rendezője, Konrad Tomaszkiewicz a GameSpotnak adott interjújában beszélt arról, hogy mit is várhatunk majd a két bővítő csomagtól. Szerinte a karakterek és a sztori mélységét illetően a Hearts of Stone felveszi a versenyt az alapjátékkal. "Akinek teteszett mondjuk a Bloody Baron küldetés, az tudja, miről beszélek. Geralt ezúttal egy kegyetlen emberrel kerül majd szembe, aki nem mellesleg halhatatlan. Természetesen nem minden az aminek látszik, így a játékosoknak ismét nagyon komoly döntésekkel és következményekkel kell szembenézniük" - mondta a rendező.

Az is kiderült, hogy a Hearts of Stone gyakorlatilag egy önálló sztori lesz, így azok is beleugorhatnak, akik még nem játszották végig a játékot. A 10 órányi játékot kínáló csomagban természetesen megannyi mellékküldetés is vár ránk, de Tomaszkiewicz szerint ennél akár jóval több időt is eltölthetünk majd vele. A kalandot bármikor elkezdhetjük, de érdemes legalább 30. szinten nekivágni, ugyanis találkozunk majd pár nagyon erős karakterrel, akikkel meggyűlik a bajunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)