-

The Witcher 3 - érkezik az Enhanced Edition?

|

Két webáruház oldalán is feltűnt a The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition. A megjelenési dátum viszont annyira korai, hogy erős kétkedéssel kezeljük az egészet.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Nem lenne túlzottan meglepő, ha valamikor megjelenne egy bővített The Witcher 3: Wild Hunt verzió, melyben a játék két kiegészítője, vagyis a Hearts of Stone és a Blood and Wine is helyet kapna. Most két külföldi webáruház oldalára is kikerült a The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition, viszont az erről készül képek szerint az új verzió idén február 5-én jelenne meg.

Hirdetés

Ez az időpont pedig valljuk be, nagyon korai, hiszen a Blood and Wine kiegészítő még pontos megjelenési dátumot sem kapott. Ahogy mi is megírtuk, a második bővítmény csúszni fog, így nem jelenik meg 2016 első negyedévében. Csupán az idei év első félévét tudták becélozni vele. Az pedig igencsak fura lenne, ha a második kiegészítő érkezése előtt megjelenhetne egy bővített The Witcher 3.

A CD Projekt ezidáig nem kommentálta a hírt, egyelőre tehát kezeljük inkább pletyka szinten az egészet. 

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!