Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - a rendező folytatná a sorozatot

|

Bár a The Witcher 3 története véget ér, a fejlesztők közül van, aki még bőven készítene további epizódokat is.

Hirdetés

Végre fény derült a The Witcher 3: Blood and Wine pontos megjelenési dátumára, és minden jel arra mutat, hogy ezzel lezárul Geralt története. A széria rendezője azonban világosan jelezte, hogy ő szíve szerint még folytatná a sorozatot.

Konrad Tomaszkiewicz, a The Witcher 3-ért felelős rendező egy interjú során beszélt arról, hogy ő még további Witcher játékokat szeretne készíteni a jövőben is. Meglepő is lenne, ha sosem nyúlnának újra a Witcher világához, hiszen a kritikusok és a játékosok körében is osztatlan sikert aratott a harmadik rész. Jelenleg még nem lehet tudni, hogy pontosan mit is tervez a CD Projekt RED, de egyelőre valószínűleg kizárólag a Cyberpunk 2077-re koncentrálnak.

"Személy szerint remélem, hogy a jövőben egy napon folytathatjuk, mivel én imádom a Witcher játékok világát, melyeken már több mint 12 éve dolgozok." - mondta Tomaszkiewicz. "De én sem tudom, végül hogyan fogunk dönteni. A cég majd hamarosan megosztja velünk a stratégiai terveit. Majd meglátjuk." - tette hozzá a rendező. Az interjú során Tomaszkiewicz azt is megerősítette, hogy a Blood and Wine után nem fogunk új DLC-t kapni a The Witcher 3: Wild Hunthoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)