Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - FPS nézetben is lenyűgöző

|

A The Witcher 3: Wild Hunt nem csak az egyik legnépszerűbb cím, de a Metacritic felhasználói szerint a legjobb PC-s játék is. De mit gondolnánk róla, ha FPS nézetben játszhatnánk végig, ahelyett, hogy Geralt hátát bámuljuk?

Hirdetés

A CD Projekt RED szerepjátékából már több, mint 10 millió példány talált gazdára és sokak szerint minden idők legjobb PC-s játéka lett, nem véletlenül zsebelt be több száz elismerést. Az érdeklődés pedig csak fokozódik a cím iránt, hiszen nemrég debütált a második és egyben utolsó nagy kiegészítő, a Blood and Wine, készül az önálló Gwent játék, valamint jön a GOTY kiadás is. Most olyat láthatunk a The Witcher 3 kapcsán, amit eddig még sosem.

Nem a magánnyomozó Geralt elevenedik meg egy mod képében, de ez is van legalább annyira jó: a CD Projekt RED fórumának egyik felhasználója, 'skacikpl' egy FPS nézetet lehetővé tevő modon szorgoskodik, amelynek első verzióját hamarosan elérhetővé teszi a többi rajongó számára is.

Addig is a fent látható videóban belekóstolhatunk, hogy milyen az élet a The Witcher 3: Wild Hunt világában, ha közelről csodáljuk. Röviden: lenyűgöző! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)