Hirdetés

The Witness - már NES-en is játszható

|

Manapság már nem nagyon készülnek NES portok, de egy fejlesztő úgy érezte, hogy a The Witness megérdemel egy ilyen átiratot.

Hirdetés

A The Witness idén januárban jelent meg és azóta minden idők egyik legjobb puzzle játékaként tartják számon. A Braid atyjának játéka eredetileg Xbox 360 és PS3 konzolokra is megjelent volna, végül azonban úgy ítélte meg, hogy a hardver nem lenne elég hozzá, ezért végül maradt a PS4 és a PC.

Persze lehetetlen nem létezik, és tudja ezt a Dustmop néven ismert fejlesztő is, akik úgy döntött, hogy The Wit.nes néven elkészíti a játék NES portját. Persze ehhez jelentősen le kellett butítani a játékot, így a 600 puzzle-ből csak 32-t tartott meg, a projekt azonban így is elég ambiciózus, hiszen számos mechanika megmaradt, amit a játékban megismertünk.

Bár a végleges játékon még dolgozik a fejlesztő, a demót mármost letölthetitek innen. A játék futtatható Windows, Mac, Linux és Android platformokon egy NES emulátor segítségével, de egy Powerpak vagy Everdrive segítségével NES-en is játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)