Hirdetés

The Witness - így használja ki majd a PlayStation 4 Pro erejét

|

Jonathan Blow ambíciózus logikai játéka is támogatni fogja a PlayStation 4 új kiadását, a dizájner pedig el is árulta, hogy mire számíthatnak azok, akik letöltik a készülő patchet.

Hirdetés

Amióta bejelentése került a PlayStation 4 Pro, azóta sorra derülnek ki azoknak a játékoknak a címe, amik támogatni fogják az új, erősebb konzolt. Most kiderült, hogy a Jonathan Blow által tervezett The Witness is rákerül erre a listára.

Az egyik legérdekesebb kérdés a PlayStation 4 Próval kapcsolatban, hogy az egyes játékok hogyan fogják majd kihasználni az extra hardvert és az új feature-öket. A Sony előadásából egyelőre úgy jött le, hogy nincsenek egyértelmű irányelvek erre vonatkozóan, szóval érdekes lesz majd látni, hogy az egyes csapatok hogyan próbálják meg kihozni a maximumot az új gépből.

Jonathan Blow szerint a The Witness a készülő javítást követően alapvetően két fő esetre lesz felkészítve: ha a konzolt egy 4K és HDR kompatibilis televízióra kötjük, akkor a The Witness 900p helyett 1440p (vagy magasabb) felbontásban fog futni, továbbra is 60 fps-sel. Viszont abban az esetben, amikor egy hagyományos HDTV-re kötjük a felbontást, akkor a játék 1080p-ben fog futni és az antialiasing lesz az, ami kétszeres helyett négyszeres MSAA módban működik majd, még jobban kisimítva az éleket és javítva a részletességet.

Mit gondoltok? Elég ez ahhoz, hogy az ember egy új konzolt vegyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)