Hirdetés

The Witness - máris megvolt az első speedrun

|

Nem telt még el egy hét azóta, hogy megjelent a The Witness, egy játékos már nemhogy végigjátszotta, de speedrun rekordot állított fel.

Hirdetés

A The Witnessben összesen 600 feladvány található, de nem kell mindet megoldani ahhoz, hogy elérjük a játék végét. 

Azorae az elmúlt napokban valószínűleg órákat ült a játék előtt, mire megtanulta minden kötelezően teljesítendő feladvány megoldását. Január 26-án jelent meg, úgyhogy egy hét sem kellett neki, hogy megszerezze a gyors teljesítéshez szükséges tudást. Így már ahelyett, hogy több órán át kellett volna agyalnia és menetelnie, ahhoz, hogy a tutorialtól a befejezésig eljusson, elég volt neki 25 perc és 53 másodperc. Rekordkísérletét megnézhetitek az alábbi videóban, és feltétlenül írjátok meg, ti hogy álltok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)