Hirdetés

theHunter: Call of the Wild - gameplay traileren a készülő vadászjáték

|

Az Avalanche azt ígéri, hogy egy minőségi vadász szimulátort ad ki 2017-ben, aminek a legújabb előzeteséből jó néhány új infót tudhatunk meg.

Hirdetés

A vadászjátékok már a szimulátorok népszerűségének ugrásszerű növekedése előtt is elég szórakoztatóak voltak, az utóbbi években viszont nem nagyon kaptunk nagy költségvetésű címet ebben a műfajban. Ezt hivatott orvosolni a theHunter: Call of the Wild, aminek készítői egy új traileren mutatnak be jó néhány feature-t.

Ahogy a fenti videón láthatjátok és hallhatjátok, komoly előkészítésre és néhány perc lopakodásra is szükségünk lesz, ha szeretnénk elejteni valamilyen vadat, zsákmányunk pedig nem csak egy rekordot jelentő pontszámhoz segíthet hozzá, hanem a kinyert alapanyagokból szerezhetünk majd új felszerelési tárgyakat is. Az Avalanche Studios kiadásában érkező játék (a fejlesztő egyébként az Expansive Worlds) ráadásul még időjárási szimulációval is várja majd a reménybeli vadászokat valamikor 2017-ben, egyelőre eléggé úgy tűnik, hogy csak PC-n.

Ti elindultok majd a virtuális vadászmezőkre a megjelenés után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)