Hirdetés

Thermalright Ultra 120 - Limitált széria

|

Pompás kis rézhűtőt szerezhetünk magunknak, de csak ha sietünk. Limitált példányszámban érkezik a Thermalright 120.

Hirdetés

A Thermalright legújabb hűtőjét beszerző szerencsés kevesek igazán egyedi megoldás tulajdonosai lesznek. A Cég mindössze 2000 darabot készít az igen extravagáns hűtőből. Az Ultra 120 természetesen teljen rézből lesz, és még a hónap folyamán a boltok polcain landol. Aki benevezne egy ilyenre, felkészülhet az elég borsos árra is, a minőséget ugye mindenhol drágán adják.A hűtő ventilátorok nélkül lesz kapható, azonban aki esetleg tuningolna kicsit, fel tud rá szerelni kettő 120 mm-es ventit majd. Hat darab heatpipe gondoskodik a jó hűtéstteljesítményről, és a kütyüt szinte minden platformra fel lehet szerelni. Méretei is elég durvák, 133mm hosszú, 38mm magas, és 1900 grammot nyom a kicsike. Akinek van felesleges 100 dolcsija keresse vadul, nehogy lemaradjon róla.

thermallight.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)