Hirdetés

Elfelejtették megnyomni a Kiadás gombot, ezért késik a játék

|

A Weappy Studio játéka, a This Is the Police majdnem egy hetet fog csúszni csupán azért, mert a kiadó elfelejtette megnyomni a kiadáshoz szükséges gombot Steamen.

Hirdetés

Sajnos egyre gyakrabban kell arról írnunk, hogy egy játék késik: van, hogy ennek az az oka, hogy több időre van szüksége a fejlesztőknek, van, hogy a pénz fogyott el idő közben. Már megszoktuk azt is, hogy mindig vannak, akik felháborodnak a késésen, sokan viszont örülnek neki, hogy a készítők beismerik, hogy munkára van még szükségük, és nem patchekkel próbálják foltozgatni később a játékot. De olyanról, hogy véletlenül késik a játék, ritkán hallunk.

A This Is the Police, ami egy érdekes stratégiai rendőrség-menedzselős játéknak ígérkezik, egy teljesen váratlan ok miatt késik: a játék kiadójának, a EuroVideo Mediennek a munkatársai egyszerűen elfelejtették megnyomni a "készen áll a végső engedélyeztetésre" gombot a Steames kiadás előtt. Mivel a jóváhagyás folyamata általában 2-5 munkanapba telik, a fiúk pedig - mint akik jól végezték dolgukat - hátradőltek, és nem vették észre a mulasztást, a július 28-ra tervezett megjelenést el kellett tolniuk augusztus 2-re. 

 "Mi voltunk a felelősek, hogy megnyomjuk azt a gombot, és elfelejtettük, amit csak tegnap [27-én] vettünk észre, túl későn a 28-adikai megjelenéshez. Hibát követtünk el, és nagyon sajnáljuk. A Weappynek ehhez nincs köze - ez a mi részünkről volt egy személyes hiba."

A játékosoktól Jan Binsmaier, az EuroVideo igazgatója kért bocsánatot a játék Steam oldalán, teljesen magukra vállalva a hibát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)