Hirdetés

Adr1ft - megnéztük a trailert, akarunk egy VR eszközt

|

Rengetegen kételkednek még a virtuális valóság létjogosultságában, viszont az Adr1ft legújabb trailere talán még őket is meggyőzi.

Hirdetés

Már lassan kezd kikörvonalazódni, hogy melyek azok a projektek, amelyek az élen járnak majd a virtuális valóság elterjedésében, de még ezek között is előkelő helyet foglal el a Three One Zero űrbéli kalandja, az Adr1ft. A játékhoz most megjelent egy új trailer, ami leírhatatlanul gyönyörűen mutatja be a játékot.

Azok akik már játszottak vele, nagyon nehezen tudják körülírni, hogy milyen is játszani vele, de a legújabb előzetes mégis megpróbálja valahogy megmutatni, hogy mégis milyen élményre számíthat az, aki egy űrhajós szerepébe bújik.

Nagyon sokan még egy kicsit kétkednek azt illetően, hogy a virtuális valóság tényleg megváltoztatja majd a játékokat, de a Three One Zero alapítója, Adam Orth szerint az Adr1ft nagyon meggyőző: "Remélem az emberek ki tudják majd próbálni egy VR szemüveggel is, még akkor is, ha nem hisznek nagyon a virtuális valóságban. Nem szeretem ezt mondani, de megváltoztatja az embert. Ha egyszer van egy jó virtuális élményed, akkor te is ugyanúgy hinni fogsz benne."

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)