Hirdetés

Titan Quest: Anniversary Edition - új életet leheltek a klasszikusba

|

Az átnevezett Nordic Games első lépése a felújított Titan Quest kiadása volt, amelyet sokan teljesen ingyen megkaptak, de a többiek is kedvező feltételekkel pótolhatják.

Hirdetés

Augusztus közepén jött a bejelentés, hogy megalakult a THQ Nordic és azt az ígéretet kaptuk, hogy a következő hónapok során 13 új játék leleplezésével lepnek meg minket, amelyek esetében a THQ hagyatékán lesz a hangsúly. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan, de máris befutott az első meglepetés, méghozzá a legnagyobb csendben. 

Egyik napról a másikra megjelent a Titan Quest Anniversary Edition, a Titan Questet és annak kiegészítőjét, az Immortal Throne-t tartalmazó csomag, amely átdolgozott többjátékos módot, megnövelt stabilitást, jobb teljesítményt, javított egyensúlyt, okosabb MI-t és más hasznos fejlesztéseket kapott, valamint támogatja az Achievementeket és a Tradin Cards funkciót is. A fejlesztők szerint összesen 1261 változtatást végeztek az eredeti, 10 évvel ezelőtti verzión, amiket ezen a listán böngészhettek végig. 

Akinek már a birtokában van az alapjáték, a kiegészítő vagy a Titan Quest Gold, azok teljesen ingyen megkapják az új változatot. Akkor sem kell búsulni, ha esetleg nincs meg nektek a korábbi verzió, ugyanis szeptember 7-éig kedvezményesen csaphattok le a Titan Quest: Anniversary Editionre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)