Hirdetés

Az utolsó csavarokat is meghúzták a Titánokon

|

Elkészült az Electronic Arts újabb nagy reménysége, a Titanfall 2, mely hozzávetőlegesen egy hónap múlva kerül majd forgalomba. Az izgalom fokozódik, izzítsátok azokat a Titánokat!

Hirdetés

A Respawn egyik alapítója és vezetője, Vince Zampella Twitteren gratulált a csapatnak amiatt, hogy aranylemezre került a Titanfall 2, avagy hivatalosan is elkészültek az idei év egyik legjobban várt játékával.

A fejlesztőcsapaton már biztosan nem múlik a megjelenés, ugyanis a fejlesztés befejeződött, a Titanfall 2 mehet a sokszorosítóba. Ez már önmagában is elég öröm lehet azoknak, akik kíváncsian várják, hogy a Respawn Entertainment milyen szinten fejlesztette tovább a Titanfallt, mit tudnak az új Titánok és mennyire sikerült erősre a beígért kampány

A Titanfall 2 október 28-án foglalja el helyét a boltok polcain gyűjtői kiadásban (sőt, akciófiguraként) is, de előtte azért nem árt ellenőrizni a gépigényt sem, nehogy meglepetések érjék a PC-s tulajokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)