Hirdetés

Titanfall 2 - az egyik multis módot csak az játszhatja, aki fogyaszt valami egészségtelent

|

A Titanfall 2-ben lesz egy Coliseum nevű 1v1 mód, melynek eléréséhez egy különleges kódra van szükség, amit chipsekből és üdítőkből lehet kiszedni.

Hirdetés

Pár éve a Call of Duty sorozat minden részében korlátozott ideig dupla XP-t kapnak, akik a Monster energiaitalok nyitófülén található kódot beváltják. A Destiny egy exkluzív küldetést adott a Red Bull vásárlóknak, ezt a kampányt a Techland úgy cikizte ki, hogy vízivó versenyt hirdetett.

Úgy látszik, még van aki jó ötletnek tartja az efféle keresztpromót. A Titanfall 2 Coliseum módjában két játékos kerül egy ringbe, ahol az a cél, hogy az egyik fél legalább két körben diadalmaskodjon a másik felett. A belépéshez egy különleges kódra van szükség, amit a Doritos zacskókban és a Mountain Dew üdítők mellett lehet megtalálni, tehát aki nem vesz ilyet (mert például Magyarországon él, ahol a kettő közül csak egyik van hivatalosan forgalomban, és abból sem szokott mifelénk jutni promóciós változat), az sajnos nem próbálhatja ki. A kód egyébként dupla XP-t és Titan testreszabási elemeket is kínál, vagy aki szerencsés, a Ronin Titant is feloldhatja.

Egyébként lehet, hogy valahogyan mégis hozzáférhetnek mások is a módhoz, de egyelőre nincs ezzel kapcsolatban infó. Elég nagy kiszúrás lenne, ha nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)