Hirdetés

Titanfall 2 - így néz majd ki a gyűjtői sisak?

|

A Respawn Entertainment munkatársai büszkén viselik a játékban látható felszerelést. Reméljük, hogy ez fog a gyűjtői csomagba kerülni.

Hirdetés

Tegnap kiszivárgott, hogy mit várhatunk a Titanfall 2 gyűjtői kiadásától. Ha minden igaz, akkor a legdrágább kiszerelésben lesz egy brutális sisak, amihez egészen hasonlót mutatott ma be Vince Zampella és Chin Xiang Chong, a Respawn munkatársai.

A sisak egyébként apró részletekben eltér az Uber Edition változattól, ami jelentheti azt, hogy ez igazából egy E3-as kellék, de az is lehet, hogy ez a gyűjtői változat prototípusa.

A Chong képén látható Shemagh sál egyébként mind a játék Standard, mind az Uber kiadásához ajándék lesz (a sálgyűjteményem most nagyon örül).

Akit a tőr érdekel, az egy ajándék a Respawn Entertainment dolgozóinak. Ha legalább 5 évet lehúztál, akkor kapsz egy ilyen fegyvert. Ezeket maga Zampella osztotta ki a kollégáknak néhány napja.

Alig várjuk, hogy végre kiderüljenek a részletek a Titanfall 2 kapcsán. Az első rész rajongóinak ez egy izgalmas E3 lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)