Hirdetés

Titanfall 2 - bár nem lenne lehetetlen, kimarad a cross-platform játék

|

Nem a Titanfall 2 lesz a következő játék, ami felrúgva az eddigi hagyományokat egymásnak ereszti minden platform játékosait, de a készítők is szívesen látnának a jövőben ilyen lehetőségeket.

Hirdetés

Bár látszólag mindenki teljes mellszélességgel támogatja a platformok közötti többjátékos módokat, valahogy még mindig nem történt meg a nagy áttörés, ami a Shadowrunhoz hasonló kísérletek után megint cross-platform játékkal kecsegtetne. A Respawn elmondása szerint a Titanfall 2-től sem érdemes erre számítani.

A készítők a ShackNews kérdésére mondták el, hogy ugyan elvi szinten nem zárkóznak el a megoldástól, a megjelenéskor nem érkezik ilyen feature. Amikor viszont a platformok közötti játék akadályairól kérdezték őket, elég meglepő választ adtak a CNET-nek. Elmondásuk szerint annyira bíznak a Titanfall 2 matchmaking-rendszerében, hogy még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a játék a különböző irányítási metódusok közti egyenlőtlenségekkel együtt is egyenlő erős csapatokat tudna összehozni. A problémát inkább az élőszóban történő csevegés és a különböző platformokon lévő játékosokból álló partik összehozása jelentené jelenleg.

A Titanfall 2 persze cross-platform funkciók nélkül is elég szórakoztatónak tűnik, ami viszont idén ősszel nem biztos, hogy elég lesz a sikerhez az elég erős FPS-mezőnyben.

Mit gondoltok, az elkövetkezendő néhány évben számíthatunk platformok közötti játékra, ami meghaladja az Xbox Play Anywhere-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)