Hirdetés

Titanfall 2 – igazán csinos Titánokkal is összecsaphatunk

|

Sokoldalú lesz karakterünk és Titánunk testre szabása, számos szín és mintázat közül szemezgethetünk.

Hirdetés

Habár a játék művészeti vezetője, Joel Emslie elmondása szerint fontos taktikai szerepet is betölthet egyes mintázatok használata Titánjainkon, legyünk őszinték, egyszerűen csak jólesik néha, ha egyedi, általunk testre szabott karakterrel apríthatjuk az ellenfeleket.

Emslie a karakter cicomázása kapcsán kiemelte, hogy tettek a lehetőségek közé számos olyan színt és mintát amely, tökéletesen passzol a környezetbe, szóval meg lesz a lehetőségünk, hogy Titánunkkal a környezetünkbe beleolvadva egészen közel kerüljünk ellenfeleinkhez. Emellett pilótánk ruházatát is kedvünk szerint alakíthatjuk, amely hasonló taktikai szempontokat láthat el. Vagy persze egyszerűen fessük magunkat élénk sárgára vagy pinkre, mert erre is adott a lehetőség.

A Titanfall 2 október 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)