Hirdetés

Titanfall 2 - ilyen day one patch-et is régen láttunk már

|

A hamarosan megjelenő lövölde meglehetősen vicces méretű frissítéssel indul majd útnak.

Hirdetés

Természetesen a Titanfall 2 is kapni fog egy első napi javítást, ahogy az már korunk AAA címeinél szokás. A játék szeptemberben került aranylemezre, azóta pedig folyamatosan hegesztették a kódot a srácok. Ennek köszönhető a brutális, 88 megás patch.

Nem írtam el, tényleg megabyte. Végre egy első napi javítás, aminek köszönhetően nem kell kimaradnunk a játék indulásakor történő őrületből. Amint bekerült a lemez, pár pillanat alatt letépi a rendszer a csomagot, és még le se kell törölni hozzá semmit. Elképesztő!

Ezen a ponton azon sem lepődnénk meg, ha a Titanfall 2 tényleg működne is. Viccet félretéve nem bánnánk, ha a jövőben mindenki más is követné a Respawn példáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)