Hirdetés

Titanfall 2 - senki nem játszhat előbb vagy próbálhatja ki ingyen

|

Az Electronic Arts általában kedveskedik valamivel előfizetőinek minden játéka megjelenésénél, de a Titanfall 2 kivétel lesz.

Hirdetés

Aki szereti az Electronic Arts játékait, annak érdemes az EA Accesst vagy Origin Accesst is használnia. A fix havidíjas, Xbox One-os és PC-s szolgáltatás előfizetői hozzáférhetnek demókhoz, korábbi teljes játékokhoz, pár nappal a hivatalos, széleskörű megjelenés előtt kezdhetnek el játszani, néha még exkluzív ajándékokat is kapnak.

A Titanfall 2 esetében azonban semmi extrával nem készülnek, pedig lehet, hogy az idei erős konkurencia miatt nem ártana (a Call of Duty: Infinite Warfare-rel és a Battlefield 1-gyel száll versenybe, és mondhat bárki bármit, mindkettő jól tartja még magát). Nem lehet korlátozott ideig kipróbálni, nem jár kedvezmény digitális vásárlás során, és mindenki csak a megjelenés napjától, október 28-ától szállhat be a harcba.

Lehet, hogy később majd bekerül, de nem érdemes arra számítani, hogy ez idén megtörténik. Maradnak a tesztek, videók, azok majd segítenek mindenkinek eldönteni, neki való-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)