Hirdetés

Titanfall 2 - így kerülsz majd igazságosabb meccsekbe

|

Új fejlesztői videó került elő a Titanfall 2-n dolgozó Respawn műhelyéből, ezúttal pedig a matchmaking témáját járták körbe alaposan a fejlesztők.

Hirdetés

Ahogy azt korábban a Titanfall 2 készítői megígérték, nem csak látványos trailerekkel próbálnak meggyőzni róla, hogy érdemes lesz beruházni a játékra, hanem az apró, ám annál fontosabb technikai részletekről is mesélnek. A szerverek kezelése után a matchmaking titkaiba avatták be az érdeklődőket.

Ahogy a fenti videóban és a nagyjából ugyanezt összefoglaló blogposztban is elmondják, rengeteget tanultak a Titanfall hibáiból, így például egy-egy játékos képességeire nem csak a győzelmek és a vereségek aránya alapján következtet majd a játék, hanem a meccsen belüli teljesítményt is figyelembe veszi az új rendszer. A Respawn azt is elismerte, hogy az első rész kicsit bénácska volt a megüresedett helyekkel bíró meccsek összevonásában, főleg az esti órákban, amikor ritkán érkeztek új játékosok a távozók helyére, de a Titanfall 2 ebből a szempontból is jobban működik.

A játékosok képességét egyébként nem csak pontosabban, de gyakrabban is értékeli majd a második rész, sőt, akár át is tehet egy, a szintünkhöz jobban illő meccsbe egy-egy kör végén. Nagyban segít majd felgyorsítani a Titanfall 2 matchmaking-rendszerét hogy mindenkinek meglesz minden pálya és ha már minden ilyen pörgős lesz, az első résszel ellentétben nem is mutatják majd meg nekünk a néha kicsit furcsának tűnő folyamatot, hanem helyette az új közösségi funkció, a Networks oldalát látjuk majd.

Mit gondoltok, jó változtatásokat eszközöltek a Respawnnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)