Hirdetés

Beleshetünk a Titanfall 2 készítésének kulisszái mögé is

|

Eddig csupán a nagy játékmenetbeli változásokat ismerhettük meg a Titanfall 2 kapcsán, de hamarosan a fejlesztők néhány kisebb újdonságról és technikai jellegű részletről is részletesebben mesélnek majd.

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan az Overwatch esetében is láthatjuk, milyen hasznos, amikor a fejlesztők is folyamatosan kommunikálnak a rajongókkal, ehhez az üdvös trendhez pedig a Titanfall 2 készítői is csatlakoznak. A Respawn ugyanis egy videósorozatot indít, amiben a játék apró részleteivel is megismerkedhetünk.

Erről egyelőre még csak egy rövid bevezetőben beszélt Drew McCoy, aki az első Titanfall után a folytatás producereként is tevékenykedik. Ahogy a fenti videóban elmondja, a rajongóktól is várják a javaslatokat azt illetően, milyen témákat dolgozzanak fel a fejlesztői videókban, de persze néhány biztos pont már most is van a programban. Például a jövőben biztosan mesélnek arról, hogyan változik meg a 2014-es shooterhez képest a Titanfall 2 szervereinek működése, a matchmaking, de egy ilyen videóban mutatják be a játék közösségi részét kezelő Networks funkciót is, a megújított fejlődési rendszerrel egyetemben.

McCoy szerint a videókban a marketinges cukormáz nélkül osztják meg az igazán hardcore rajongókat érdeklő részleteket, így érdemes lesz visszanézni a sorozatra. Ti mire vagytok leginkább kíváncsiak a Titanfall 2-vel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)