Hirdetés

Titanfall 2 - készüljetek a következő béta hétvégére

|

A múlt hétvégi technikai teszt hamarosan folytatódik, így a Titanfall 2 készítői elárulták, mikor nyitnak a szerverek, bár egyelőre még mindig csak a konzolos játékosoknak.

Hirdetés

Hamarosan indul a Battlefield 1 nyílt bétája, de addig az EA másik rendkívül ígéretes FPS-ét, a Titanfall 2-t is kipróbálhatjuk egy technikai teszt keretében. Az első hétvégéhez képest megemelték a szintkorlátot a készítők, így még több cuccot próbálhatunk ki a játék arzenáljából.

A képességek és fegyverek mellett egy új pálya, a Forward Base Kodai (amit az alábbi videón is láthattok) is bekerült a rotációba, mindezt pedig augusztus 26-án, azaz ma este hat órától próbálhatjuk ki.

A két teszthétvége célja egyébként eredetileg a szerverek tűrőképességének tesztelése volt, de már az első két nap után rengeteg, a játékmenettel kapcsolatos visszajelzést kapott a Titanfall 2 csapata, ami alapján eszközölnek is néhány változtatást, amikről itt olvashattok részletesen.

A technikai teszt egyébként sajnos ezúttal sem játszható PC-n, hiszen szűk három hónappal a megjelenés előtt még bőven van munka a különböző erősségű rendszerekre való optimalizációval.

Ti kipróbáljátok a hétvégén a Titanfall 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)