Hirdetés

Titanfall 2 - biztos, hogy ősszel jön

|

Tovább szűkült a Titanfall 2 várható megjelenésének időszaka.

Hirdetés

Az első Titanfall nem tudott hosszútávon népszerű maradni, de ez nem is baj. Az Electronic Arts látta, hogy van érdeklődés a téma és a játék világa iránt, a Respawn Entertainment pedig szinte azonnal elkezdett dolgozni a folytatáson, ami PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik. 

A Titanfall 2 október eleje és december vége között érkezik, várhatóan valamikor novemberben, hogy ne ütközzön az október 21-én megjelenő Battlefield 1-gyel, ami ugyan más lesz, de ugyanúgy az EA játéka, és ugyanúgy lövöldözős multiplayer. Novemberben előreláthatólag a Call of Duty: Infinite Warfare lesz konkurencia, de az a hónap legelején jön, elkerülhető az ütközés. A júniusi E3-on többet hallunk majd róla, várhatóan a konkrét dátumot is bejelentik. 

A Respawn Entertainment egyébként egy Star Wars játékon is dolgozik, de tekintve, hogy évente jön egy új, a franchise-hoz kapcsolódó cím, és 2017 a Star Wars Battlefront 2, 2018 pedig a Visceral-féle TPS éve, várhatóan csak 2019-ben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)