Hirdetés

Titanfall 2 - jöhet még egy kis multiplayer gameplay?

|

Ütős gameplay videót tudtunk nektek mutatni a Titanfall 2 többjátékos módjából. Itt nem csak a legjobb jelenetek lesznek összevágva, hanem tiszta képet kapunk a multiplayer játékmenetről.

Hirdetés

Korábban már mutattunk nektek egy multiplayer gameplay trailert a Titanfall 2 kapcsán, azonban ahogy az lenni szokott, az említett előzetes egy elég erősen megvágott anyag volt. Ez nem is csoda, hiszen az ilyen kedvcsináló videókban csak az adott multiplayer meccs legjobb pillanatait szokták összegyűjteni, de szerencsére már folyamatos játékmenettel is szolgálhatunk.

Titanfall Legends - Titanfall 2 News/Hype! nevezetű YouTube csatornára került fel az Electronic Arts engedélyével ez a közel négy perces videó, ami remek ízelítőt biztosít a Titanfall második részének pörgős multiplayer élményéből. Gyorsan lessétek meg fent ti is a videót, amiben maximális fordulatszámon pörög az óriásrobot irtós akció. 

A Titanfall 2 idén október 28-án jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)