Hirdetés

Titanfall 2 - szállj csak ki a robotból, ha mersz!

|

A Titanfall 2 halálosztó gépeit már megismerhettük, így most egy kis bepillantást nyerhettünk abba is, milyen az élet, amikor saját lábunkon járva harcolunk.

Hirdetés

Az első játék után a Titanfall 2 sem csak a hatalmas harci robotokkal, hanem a rendkívül mobilis pilótákkal is egyedi FPS-élményt szeretnének teremteni a Respawn tagjai. A legújabb trailerben ennek a hangulatából adtak egy hosszabb ízelítőt, ugyanis a gyalogos katonák kerültek előtérbe.

Nagy örömömre szolgált látni a videóban, hogy a grappling hook megjelenésével nem tűntek el az első részben látott, a jetpackkel való közlekedésre kitalált folyosók, így a Titanfall 2-ben is rendkívül gyorsan átszelhetünk majd pályaszakaszokat, ha ügyesen játszunk.

De a fenti trailerben rengeteg láthatunk az újonnan bemutatkozó fegyverek és képességek közül, ahogy néhány látványos kivégzés-animációt is bemutat a trailerben a Respawn. A játék összességében egyelőre elég jónak tűnik, már csak abban kell reménykednie a készítőknek, hogy a játékuk nem veszik el a Battlefield 1 és CoD körül hype-viharban.

Ti adtok majd egy esélyt a Titanfall 2-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)