Hirdetés

A Titanfall 2 is kihasználja majd a PlayStation 4 Pro előnyeit

|

Maga Vince Zampella erősítette meg, hogy a Titanfall 2 is kihasználja majd az új PS4 Próban rejlő erőt.

Hirdetés

A Respawn Entertainment feje, Vince Zampella elárulta, hogy a Titanfall 2 is támogatja majd a Sony új konzolját, és ki fogják használni a gép lehetőségeit. Azt, hogy ez a gyakorlatban mit is jelent még nem igazán tudjuk, de vannak elképzeléseink.

Tegnap kiderült, hogy a Mass Effect: Andromeda nem fogja felpörgetni a 30 fps-t a Pro kedvéért sem, ami kicsit keserű, de azért nem fogunk álmatlanul forgolódni. Egy multis FPS esetében azért nem bánnánk a 60 frame rate-et, és mi arra gyanakszunk, hogy a kompetitív játéktér miatt valószínűleg erre mennek majd rá a Titanfall 2 PS4 Pro verziójában.

Persze az is lehetséges, hogy inkább az erősebb látványra gyúrnak majd rá. Ti mit szeretnétek inkább? Durvább látványt vagy pörgősebb fps számot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)