Hirdetés

Titanfall 2 - minden extra tartalom ingyenes lesz, csak skinekért fizethetünk

|

A Respawn Entertainment nyilatkozott a fizetős tartalmak és a DLC-k kapcsán, így kiderült: aki egyszer megveszi a Titanfall 2-t, minden elkövetkező pályához és módhoz ingyenesen hozzáférhet.

Hirdetés

Egyre pozitívabb és játékosbarátabb közeg lengi körül a Titanfall 2-t, hiszen a komoly méretű day one patch és a remek értékelések után a Respawn bejelentette, hogy a játékhoz a trendekkel szemben nem érkezik Season Pass.

A Respawn az év elején is arról beszélt, hogy ingyenes DLC-ket fog készíteni, az ehhez szükséges pénzmag biztosítását pedig különféle játékbeli skinek árusításával fogja megoldani. Erről egyelőre nem sokat lehet tudni, és a mostani nyilatkozatban sem említettek semmit vele kapcsolatban. 

"Ha megveszed a Titanfall 2-t, beruházol a teljes egyjátékos kampányra, a teljes többjátékos pályákra és modokra és hosszú távú támogatást kapsz, mindenféle rejtett költség nélkül. Előrendelheted a játékot, hogy három nappal hamarabb fogj neki, de semmi extra költséged nem lesz."

A Titanfall 2 egyediségét bemutató oldalon további információt is találhattok. A Respawn összeszedte, miért lesz egyedi a legújabb játéka, olyan dolgok kerültek bele a tíz pontba, mint az előbb említett ingyenes tartalmak, az emlékezetes karakterek, az új titánok és természetesen az egyjátékos mód, amiben kemény boss harcokra és személyes sztorira számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)